Huwelijksfotografie

Voor de bruiloft kom ik graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken. Tijdens de kennismaking bespreken we jullie wensen en alle mogelijkheden op het gebied van fotografie. Heel belangrijk  vind ik dat het klikt tussen ons en dat u zich op uw gemak voelt.  Ik ben toch te gast op jullie bruiloft, hoewel ik me  tijdens de bruiloft zo onopvallend mogelijk probeer op te stellen.

Hebben jullie besloten om na de kennismaking mij in te huren voor jullie bruiloft, dan maak een offerte voor jullie op. Hierin staat beschreven wat de afspraken en de wensen zijn, hoe de foto’s  aangeleverd worden na de bruiloft en wat de totale kosten zijn.

Uiterlijk 2 weken voor de bruiloft ontvang ik graag de informatie over de planning, locaties en overige informatie. Als er dan nog vragen zijn, kan kunnen we dat nog bespreken en hoeft dat niet vlak voor de bruiloft  te gebeuren, want dan hebben jullie wel wat anders aan jullie hoofd.

Tijdens jullie dag blijf ik zoveel mogelijk  op de achtergrond en probeer ik me zo onopvallend mogelijk op te stellen. Het is jullie feest en het is mijn taak om bij deze bijzondere dag alle mooie en liefdevolle momenten vast te leggen. Tijdens de trouwreportage en de groepsfoto’s zal ik meer op de voorgrond treden en jullie een beetje aansturen. De trouwreportage moet vooral leuk en ongedwongen zijn!

Na de bruiloft willen jullie waarschijnlijk het liefst zo snel mogelijk nagenieten van de foto’s. Om jullie alvast een idee te geven hoe de foto’s geworden zijn, stuur ik binnen 3 dagen na de bruiloft alvast 8 a 10bewerkte  foto’s toe. Zo hebben jullie al een beetje een idee hoe de foto’s geworden zijn. Binnen drie weken lever ik de foto’s digitaal aan op DVD. De foto’s zullen in kleur en zwart-wit aangeleverd worden. Heb je achteraf nog een verzoek voor bepaalde bewerkingen dan kan dat uiteraard.