Profielfotografie in de studio

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een profielfoto op het internet. Deze foto’s zijn te gebruiken voor Social Media, zoals LinkedIn, Facebook, Twitter, CV, enzovoort. Een profielfoto is belangrijk voor een persoonlijke en professionele uitstraling. Deze uitstraling is belangrijk voor uw website. De klant heeft vaak dan al een juiste eerste indruk van uw bedrijf en personeel

Werkwijze:

De shoot duurt ongeveer een half uur.

Binnen maximaal 2 werkdagen sturen wij u een ruime selectie foto’s toe via de mail.

De foto van uw keuze zal maximaal worden bewerkt en u ontvangt 1 digitale profielfoto in een JPG bestand via de mail. De foto is optimaal bewerkt in kleur en zwart-wit.

Voor een meerprijs kunt u ook extra foto’s bestellen.

Voor bedrijven met meerdere personen maken we graag een offerte.

Profielfotografie op locatie

Profielfoto’s kunnen ook worden gemaakt bij uw op locatie, zoals op kantoor. Op deze manier kunnen er meerdere personen op 1 dag gefotografeerd worden. De foto’s zijn te gebruiken voor uw website of intranet, maar ook voor Social Media, zoals LinkedIn, Facebook, Twitter, CV, enz….

Met een professionele profielfoto geeft u uw bedrijf een professionele uitstraling! Deze uitstraling is belangrijk voor uw website. De klant heeft vaak dan al een juiste eerste indruk van uw bedrijf en personeel

Werkwijze:

De mobiele foto studio wordt opgebouwd bij u op locatie.

De gemaakte foto’s worden direct op een scherm getoond. Zo kan gelijk de foto worden uitgekozen waar u tevreden mee bent. De uitgekozen foto’s zullen worden bewerkt en worden toegezonden via de mail. De foto’s zijn optimaal bewerkt in kleur en zwart-wit.

Heeft u interesse in een profiel fotoshoot op locatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen dan de opties en uw wensen bespreken en maken een offerte voor u.